0 Broj proizvoda

Korpa je prazna!

Nastavi kupovinu

isporuka i plaćanje

ISPORUKA

Ponuda i cene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou. Sve cene su iskazane u dinarima sa uključenim PDV-om. Prodavac zadržava pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cena u maloprodajnim objektima Prodavca.

Rok isporuke

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Za sve proizvode poručene putem interneta organizujemo dostavu na kućnu adresu u roku od 3 do 7 radnih dana od datuma poručivanja.

Preuzimanje pošiljke

Kirirska služba koja vrši dostavu robe za United Fashion je D Express. Dostava se vrši radnim danima u periodu od 8-17h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Dostava se pokušava dva puta, a ukoliko i tada nema nikoga na naznačenoj adresi pošiljka se vraća nama.
Po prijemu vraćene pošiljke kontaktiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju, ukoliko niste bili u mogućnosti da preuzmete pošiljku.
Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i obavestite nas na kontakt 0693085900 ili na mail cs@unitedfashion.rs

Cena isporuke

Za sve porudžbine vrednosti manje od 5.000,00 RSD potrošač ima obavezu da na ime troškova isporuke prilikom preuzimanja pošiljke plati direktno kuriru iznos odredjen zvaničnim cenovniko kurirske službe koja vrši dostavu, i iznosi do 310 RSD. Za sve porudžbine čija je vrednost 5.000,00 RSD ili više, isporuka je besplatna.

PLAĆANJE

Plaćanje kupljenih poizvoda je moguće na tri načina:
1. pouzećem gotovinski u trenutku isporuke,
2. platnim karticama tokom kupovine na sajtu i
3. plaćanje na 6 mesečnih rata karticama Banca Intesa, za sve iznose preko 6.000 RSD

Potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzima obavezu plaćanja naručene robe.
PRODAVAC:
Mia Mara d.o.o.
Patrijarha Gavrila 6
11111 Beograd

PIB: 108274396
Šifra delatnosti: 4771
Matični broj: 20966211

Email: office@miamara.rs
Web: www.miamara.rs

unitedfashion.rs koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva.Detalje o upotrebi kolačića možete pogledati na sledećem linku.

Prihvatam
Proizvod je dodat u korpu.