0 Broj proizvoda

Korpa je prazna!

Nastavi kupovinu

isporuka i plaćanje

ISPORUKA

Ponuda i cene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou. Sve cene su iskazane u dinarima sa uključenim PDV-om. Prodavac zadržava pravo izmene cena, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cena u maloprodajnim objektima Prodavca.

Rok isporuke

Nakon Vaše potvrde, porudžbina je sistemski prosleđena službi internet prodaje, dok je kopija prosleđenog dokumenta odnosno narudžbe poslata na Vaš navedeni mail. Nakon toga Vaš paket možete očekivati u narednih 5 radnih dana. Ukoliko je Vaša narudžba dostupna, mi ćemo Vas obavestiti dan pred isporuku. U suprotnom, kako postoji mogućnost da usled velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude isporučen zbog ograničenog lagera istog, vi ćete biti obavešteni u roku od 24h.
Isporuke se ne vrše nedeljom i državnim praznicima.
Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije, osim na teritoriji AP Kosovo i Metohija.

Preuzimanje pošiljke

Kurirske službe koje vrše dostavu robe za United Fashion su Post Express i D Express. U slučaju post express-a ako vas kurir prilikom dostave pošiljke ne nađe na adresi, ostaviće vam izveštaj o prispeću pošiljke. U izveštaju je naznačeno u kojoj pošti i u koje vreme možete preuzeti pošiljku, a rok za njeno preuzimanje je pet radnih dana. Prilikom preuzimanja pošiljke neophodan je dokument za ličnu identifikaciju (lična karta, pasoš...).
Ukoliko niste u mogućnosti da preuzmete pošiljku u navedenoj pošti i želite da bude ponovo dostavljena na Vašu adresu, možete kontaktirati Vašu dostavnu poštu i zahtevati ponovnu dostavu pošiljke. U slučaju D express-a dostava se pokušava dva puta, a ukoliko i tada primalac nije na adresi pošiljka se vraća pošiljaocu. Po prijemu vraćene pošiljke, kontkatiraćemo vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cena isporuke

Za sve porudžbine vrednosti manje od 5.000,00 RSD potrošač ima obavezu da na ime troškova isporuke prilikom preuzimanja pošiljke plati direktno kuriru iznos odredjen zvaničnim cenovniko kurirske službe koja vrši dostavu, i iznosi do 240 RSD. Za sve porudžbine čija je vrednost 5.000,00 RSD ili više, isporuka je besplatna.

PLAĆANJE

Plaćanje kupljenih poizvoda je moguće na tri načina:
1. pouzećem gotovinski u trenutku isporuke,
2. platnim karticama tokom kupovine na sajtu i
3. plaćanje karticama Banca Intesa na 6 mesečnih rata bez kamate tokom kupovine na sajtu.

Potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzima obavezu plaćanja naručene robe.
PRODAVAC:
Mia Mara d.o.o.
Patrijarha Gavrila 6
11111 Beograd

PIB: 108274396
Šifra delatnosti: 4771
Matični broj: 20966211

Email: office@miamara.rs
Web: www.miamara.rs

Proizvod je dodat u korpu.